vrijdag 30 mei 2008

Why do you look so sad



Deze Lo heb ik gemaakt met het papier van BG Periphery, de foto en tekst heb ik op transparant geprint. You is van chipboard dat ik een kleurtje heb gegeven en daarna bestempeld en look zijn thickers. Nog een stukje kant met daarom een knoop bevestigd, hier en daar wat geniet en de bloemen zijn ook zelf gemaakt.

vrijdag 16 mei 2008

Sprookjes bestaan echt!!!!!!!!!







Sprookjes bestaan echt, hier het levende bewijs!!!!!!
Gisteren had Robin gala-avond van z'n school en hij is samen gegaan met z'n meissie. Kijk hem eens trots staan in z'n Armanipak en zij in haar zelf ontworpen jurk!!!!!!!!!!! Het is echt een sprookjespaartje en ik ben nog steeds ( de dag erna ) onder de indruk van dit alles.
Het was een geweldige avond volgens het stel. Hij heeft haar met de Lincoln opgehaald, zijn toen samen naar ons thuis gekomen en vanuit hier via opa en oma naar de locatie gereden. Wij zijn toen alvast naar de locatie toegesneld om het sprookjeskoppeltje op te wachten en foto's van ze te maken. Het was een geweldige happening en het was erg druk met al die japannertjes ( ouders etc ) die daar hun kids stonden te fotograveren. We hebben heel wat mooie auto's voorbij zien komen, oldtimers, sportwagen, limo's etc, echt geweldig mooi om te zien allemaal. De rode loper lag ook klaar en wat moeten ze zich geweldig hebben gevoeld! Nou wij als ouders ook hoor, we glimde van trots en nu nog steeds. Hier een kleine impressie van mijn zoon en z'n meissie Saweetree

zaterdag 3 mei 2008

Love Always



Op een ander forum deed ik ook mee met de sketcwedstrijd. Ik heb van de sketch gelijk een canvas voor moederdag ervan gemaakt. Mijn moeder heeft het canvas al gekregen, ik weet het, het is een beetje vroeg maar de pret des te groter.
Het papier is van MM 5th Avenue, de embellies zijn ook van MM en verder nog wat Prima's, Heidi Swap flower en een veiligheidspeldje. De tekst love is van chipboard en always is met de QK gesneden van cardstock.

Big Bigger Brother


Voor de wedstrijd van CSW had ik deze lo gemaakt. Het papier is van Junkitz en ?????. Verder nog knoopjes, rub-ons, blaadjeslint en stempels gebruikt. De tekst is met de silhouette gesneden en geverfd chipboard.