dinsdag 30 maart 2010

Scrap Your Memories weekend

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, het scrapweekend van mijn forum!!!!!!!
OH MENNNNN wat een geweldig weekend hebben we gehad zeg, ik zit nu nog steeds na te genieten en schiet regelmatig in de lach als ik eraan terug denk. Ik heb echt een onvergetelijk weekend gehad met allemaal super meiden en ben echt zoooo trots dat mijn forum zo'n succes is en dat dit gewoon mogelijk is met allemaal meiden die dezelfde passie als mij hebben, nl: scrappen. Ik heb spierpijn in me kaken, gezicht en hals eraan over gehouden, zo gelachen hebben we. Ook hebben Marïelle en Nicky een optreden gedaan van the Weathergirls, wat geweldig leuk zeg, nooooooooooit gedacht dat Mar voor zoiets te porren was. Zo zie je maar, stille wateren hebben zeer diepe gronden hahahaha. Ook kregen we nog visite van Margarietje, die kwam namens de koningin lintjes uitdelen met een daarbij horende oorkonde, hiermee behoorde je tot de SYM sisters whahahaha. Echt mensen, dit is een echt ongelofelijk succes geweest en we tellen nu heel hard af naar november want dan gaan we weer met z'n allen. Hieronder zie je de lo's die ik dit weekend gemaakt heb en een groepsfoto, alleen Ria ontbreekt hierop, zij nam nl de foto.
Bedankt dat je weer langs kwam op mijn blog, ik zou het ook heel erg leuk en lief vinden als je een korte reaktie achter laat van wat je ervan vind!!!!!!!!!











































woensdag 17 maart 2010

My Angels

In mijn DT pakket zat ook het mooie papier van My Minds Eye, daar heb ik deze lo mee gemaakt. De foto die ik hiervoor gebruikt hebt is alweer van 6 jaar geleden, wat gaat die tijd toch hard he.................
Gebruikte materialen:
MME - Lush
MME - Lush thickers

Alfabet stickers
Tattered Angels glimmerchips
Tattered Angels glimmermist
Kraft
Kant/lint
Primaflowers
Parelswirls
Stempel
Engeltje
Taartrand
Colorcore cardstock










BG kaartje

Met het papier van BG - Origins heb ik ook dit kaartje gemaakt. De materialen die ik gebruikt heb zijn:
-Colorcore Cardstock
-Basic Grey - Origins
-Basic Grey - Origins embelishments
-Prima Flowers
-Knoopje
-Touw
-Perfect Pearls
-Distress Inkt




dinsdag 16 maart 2010

DT lo U

Voor het DT van The Scrapbook Company heb ik deze lo gemaakt:
Het papier is van Basic Grey-Origin, Colorcore cardstock, Kant, Thickers van My Minds Eye-Lush, parelsnoer, parelswirls, pons, meeldraadjes en flowers.

Bedankt dat je kwam kijken, maar me laten weten wat je ervan vind, dat vind ik erg fijn!







dinsdag 9 maart 2010

Forever Friend geboortekaartje Girl

Met het prachtige papier van Melissa Frances heb ik dit schattige (al zeg ik het zelf) geboortekaartje gemaakt voor een babygirl. Verder heb ik nog prima's, roosjes, meeldraadjes, distressinkt, strasssteentje, borderpons, bedeltje en kant verwerkt.





Set kaartjes

In een andere post vertelde ik al dat ik nodig eens wat kaartjes erbij moest maken omdat ik echt bijna aan de bodem zat, en aangezien ik alleen nog maar een aantal kaartjes had met cutestempels (vind ze niet zo leuk meer) werd het de hoogste tijd!!!! Ik heb een set gemaakt met dit papier waarvan ik de naam niet meer weet (bloos) Verder gebruik gemaakt van bloemetjes, strassswirls, lint/kant, borderponzen,knoopjes, nestabillities en tekststempels.












vrijdag 5 maart 2010

The Scrapbook Company is online!!!!!!!!

Jaaaaaaa het is zover, de Scrapbook Company is online hoor. Na heel wat bloed zweet en tranen is dan eindelijk vandaag een feestelijke dag! Alle spulletjes zijn nog niet allemaal binnen maar het ziet er al geweldig uit. Ik zou zeggen ga eens een kijkje nemen op de site.............
The Scrapbook Company