dinsdag 12 mei 2009

Lo Cool Hair en Moederdagkaartje

Voor moederdag had ik dit kaartje gemaakt, in de binnenkant had ik een vakje gemaakt waar ik het geld in kon doen. Het papier is van Daisy Bucket, de bloem is een Sprite van PM, een brad erop en de letters zijn van QK. Verder heb ik het kaartje strak gehouden en de rand met de hand gestikt.

 

Ook weer eens foto's van Quincy mogen maken, hij heeft een hekel eraan als ik foto's wil maken van hem.
Het papier is van KaiserCraft Skull Boy, verder heb ik thickers gebrukt voor de titel Hair, gestempeld met bubbeltjesplastic, de rondjesstempels weet ik niet meer waar ze van zijn, ik gooi de verpakkingen altijd meteen weg en doe ze in een klapper. De border onderin heb ik met een fiskarspons gemaakt en daarover heen leuk stickerlint van de Xenos gebruikt. Voor het woordje Cool heb ik een stukje cardstock gebruikt, daar de letters C en L gestempeld en de O's heb ik met parelmoerknoopjes gemaakt. De paperclip heb ik zelf gemaakt van een paperclip met een knoopje erop. Hier en daar heb ik nietjes geniet voor het leuke speelse effect en de figuurtjes heb ik uit een vel geknipt van deze serie. Door het doodshoofje heb ik nog eens extra brads gedaan, voor het oogeffect.
 
 
 




Posted by Picasa

12 opmerkingen:

natacha zei

heel mooi en lief kaartje
ook een hele leuke layout
groetjes natacha

Ria zei

lief kaartje en je lo vind ik heel stoer!!

Riëtta zei

Lief kaartje en een echt stoere LO! Die A op z'n kant vind ik heel erg leuk!
Groetjes,
Riëtta

~Welkom~ zei

stoere lo! Heel mooi! En een leuk blog heb je ook.
Groetjes Renny

Boukje zei

Wat een mooi kaartje! En mooie LO, inderdaad moet je erbij zijn als je foto's mag maken, heb je gelijk een hele serie gemaakt? Lekker stoer!
Groetjes Boukje.

Alma zei

Prachtige Lo en wat een schattig kaartje!

Anoniem zei

super lootje!! wat een bink zeg!!! :)lekker stoer lootje geworden! en je kaartje is heel leuk! je best weer gedaan meid! groetjes raffa

Céline zei

Wat een gave lo!! Ziet er heel stoer uit!
Groetjes Céline

Christel zei

Mooi LO hoor! Lekker stoer en super details erop!

Groetjes Christel

Birgit zei

Dank je wel voor je berichtje op mijn blog! Als ik met mensen praat over hoe het bij ons gegaan is hoor ik opeens allerlei soortgelijke verhalen. En zo zie je maar weer... we moeten niets voor vanzelfsprekend aannemen en dankbaar zijn voor alles wat ons dierbaar is!
Mooi kaartje hoor!
Groetjes,
Birgit :)

Birgit zei

oh en LO ook, natuurlijk!! :)

michelle zei

Die LO is echt helemaal goed. Dat papier is zo leuk (het is bij mij nu op volgens mij, erg jammer)