maandag 15 juni 2009

Kaart Bless you two + tasje

Vanmorgen dan de kaart gemaakt. Ik mocht toch niks doen van de huisarts omdat ik vanacht in me knie de aanhechtingsspieren heb gekneusd dus ben ik maar boven gaan zitten in me scraphoekje. Je vraagt je af hoe dat je dat dan weer voor elkaar krijgt in bed.........nou ik wilde me omdraaien en kwam met me voet klem te zitten tussen de matrassen van ons en met draaien heb ik die verrekt. Ik moet zeggen dat het al stukken beterder gaat dan vanacht en vanmorgen, want toen kwam ik echt niet meer uit de voet en ben op me billen naar beneden moeten gaan omdat ik er helemaal niet meer op kon steunen. Maar ik heb me niet laten kennen en probeer zo normaal mogelijk te bewegen en ik moet zeggen, het gaat echt al stukken beterder, behalve als je even stil gezeten hebt, dan moet je weer even door die pijngrens heen, maar dat zal vast wel over zijn voordat ik een jongetje ben :D
Maar om weer terug te komen op de kaart..........van Little Yellow Bicycle - Loveletters het papier weer gebruikt, ook van deze lijn het lint en de clearshapes. Vlinder is van Cuttlebug met daarop strasssteentjes om het lijfje wat meer te accentueren, de titel Bless You Two is een rub-on.
 
 


Posted by Picasa

5 opmerkingen:

Ria zei

vind het een prachtige combinatie angelique!!

Peet zei

Dat ziet er super uit, Angelique!!!

Céline zei

Er staat wat voor je op mijn blog!
Liefs xxx
Céline

me-bear zei

hihihi...je hád natuurlijk ook een heel spannend verhaal kunnen verzinnen over die knieblessure in bed, maar ja...dan zou je blog misschien meteen tot 18+ gebombardeerd worden ;)
Je hebt je rusttijd iig errug goed besteed. Prachtige creaties. Vooral het tasje ben ik helemaal weg van!
xx Monica

Karin zei

Echt zooooo leuk. Supermooi papier is het ook.