dinsdag 1 september 2009

Poolfun

Eindelijk weer een lo eens gemaakt, ik was al bang dat het nooit meer zou komen............. Ik heb echt een scrapdip gehad maar sinds zondag toch weer stiekum een beetje zin gekregen, dat scrapshoppen was het juiste medicijn hahaha. Zondag was ik met me ma heerlijk weer wezen scrapshoppen in Doorn!!!!!!!! Wat is dat toch een geweldige winkel, voor ons DE winkel. Alles nieuwe dingen lagen er in de winkel en Truike zei tegen me dat ze nog niet alles uitgepakt had en er nog meer onderweg was. Het was ook weer gigadruk, maar dat vind ik niet gek, je komt hier echt niks tegen wat al een jaar oud is, alleen maar het nieuwste van het nieuwste :D Ja daar zijn wij scrappers gek op natuurlijk, alleen jammer dat ik daar toch een paar uur voor moet rijden, anders zag je mij beslist vaker daar hihihi.
Ik zag daar in de winkel een lo van Jolanda en die vond ik wel heel erg leuk gemaakt. Ik heb me eigen papier enz ervoor uitgekozen en heb de sketch ook gemaakt. Dit is het resultaat ervan:

 
 
 
 Posted by Picasa

6 opmerkingen:

jacqueline zei

Super leuk geworden Angelique.
Wat heerlijk dat je weer hebt gescrapt!
Doorn lijkt me ook een geweldige winkel.....ooit ga ik daar ook nog eens naartoe!!!

Groetjes Jacqueline

Alma zei

Hele mooie LO geworden, mooie kleuren! Groetjes Alma

me-bear zei

Die is mooi geworden, Angelique!
Heerlijk die kleurtjes. En lekker zomerse foto's.
xx Monica

Ilonka zei

Wat gaaf en die kleuren!!

Toppie hoor.

Groetjes Ilonka

Anoniem zei

wat issie gaaf!!!! lekker ventje ist ook he !! super zomers .....ben helemaal weg van die teksten en die grote letters!! mag ik vragen waar je die gescoort hebt??? liefs raffa.... meid!! en je mojo komt er weer aan !! ik voel het!!

Wiebine zei

Erg mooi geworden. Ik heb ook net zo'n chipboard letter gebruikt, maar vond het nogal moeilijk om te bedenken hoe ik hem zou bewerken. Jou idee vind ik erg geslaagd zo. Ik heb nog een letter liggen, dus wie weet ga ik hem ook nog eens op deze manier gebruiken.
groetjes,
Wiebine