dinsdag 30 maart 2010

Scrap Your Memories weekend

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, het scrapweekend van mijn forum!!!!!!!
OH MENNNNN wat een geweldig weekend hebben we gehad zeg, ik zit nu nog steeds na te genieten en schiet regelmatig in de lach als ik eraan terug denk. Ik heb echt een onvergetelijk weekend gehad met allemaal super meiden en ben echt zoooo trots dat mijn forum zo'n succes is en dat dit gewoon mogelijk is met allemaal meiden die dezelfde passie als mij hebben, nl: scrappen. Ik heb spierpijn in me kaken, gezicht en hals eraan over gehouden, zo gelachen hebben we. Ook hebben Marïelle en Nicky een optreden gedaan van the Weathergirls, wat geweldig leuk zeg, nooooooooooit gedacht dat Mar voor zoiets te porren was. Zo zie je maar, stille wateren hebben zeer diepe gronden hahahaha. Ook kregen we nog visite van Margarietje, die kwam namens de koningin lintjes uitdelen met een daarbij horende oorkonde, hiermee behoorde je tot de SYM sisters whahahaha. Echt mensen, dit is een echt ongelofelijk succes geweest en we tellen nu heel hard af naar november want dan gaan we weer met z'n allen. Hieronder zie je de lo's die ik dit weekend gemaakt heb en een groepsfoto, alleen Ria ontbreekt hierop, zij nam nl de foto.
Bedankt dat je weer langs kwam op mijn blog, ik zou het ook heel erg leuk en lief vinden als je een korte reaktie achter laat van wat je ervan vind!!!!!!!!!6 opmerkingen:

Ria zei

ik vind je lootjes helemaal geweldig!! Stuk voor stuk...mooi!En het weekend....hihihi, nouja, we hebben met elkaar ons best gedaan om er een succes van te maken dunkt me;)xx

Tamara zei

en of het geslaagd was :D super je eindelijk te kunnen ontmoeten liek en wat ben je lekker bezig geweest!! zijn stuk voor stuk prachtig geworden :D xx

ScrapEnjoy zei

Jeetje meis...je hebt niet stil gezeten he......had je nog tijd om te beppen, hihi grapje hoor.
Ze zijn super de super mooi, vooral je schaduw van het kompas....toppie

liefs Lilian xxx

Dora zei

je lay outs zijn prachtig, mooie kleuren en die foto die ene....oe wow zo mooi! En ja het weekend klinkt als een geweldig evenement!

Anoniem zei

wowwwwwwwwwww jij ben druk geweest zeg!! prachtige lootjes weer mop!! vind de foto van jou samen met jayden echt prachtig ......haha en die hond !! super gewoon!! je hebt je best weer gedaan .....prachtig !

Monique zei

Helemaal met je eens ! Het was top en o wat heb je een prachtige lo's gemaakt.