zondag 14 november 2010

Merry Christmas

Eindelijk heb ik weer eens iets om te laten zien, het heeft eventjes geduurd, sorry daarvoor!
Het was me het weekje wel, druk, druk, druk en nog eens druk!!!!!!! Maar hier dan eindelijk gisteravond de laatste hand weten te leggen aan dit kerstkaartje, welke ik met ook weer een nieuw stempeltje gemaakt hebt. Ik heb dit keer heel wat materialen van Magnolia zelf gebruikt, wat zijn het prachtige dingetjes allemaal.
Het plaatje heb ik ingekleurd met mijn Derwents, papier is van Magnolia, Doilies van SS, bloementjes ook van Prima en Magnolia, kant, en een randje met een MS pons gemaakt. De tekst heb ik geembost en hier en daar wat accenten een glitterlaagje aangebracht.

5 opmerkingen:

jacqueline zei

Super leuk kaartje Angelique, mooie kleuren heb je gebruikt, je hebt weer een kerstkaartje erbij voor op de stapel wahahaha.

Groetjes..

Joyce zei

Wat een lief kaartje! Vind de kleuren combi erg mooi, het stempeltje is super lief en mooi gekleurd, leuk ook met de glitters, de letter zijn ook geweldig mooi. alles is gewoon super!

Liefs Joyce xxx

raffa zei

mop wat een schatje!!! zo,n lief stempeltje vind ik dit !! mooi kaartje geworden en wat een mooie blommen hahaha

Scraplijn zei

Te mooi!!!! om te versturen, wat een geweldig mooie kaart is dit. Je ziet er gewoon liefde in. Wie die krijgt moet wel heel bijzonder zijn.

Liefs Marjolijn.

ScrapEnjoy zei

Wat een erg lief kaartje Liek...erg e mooie details, dus helemaal toppie.

Liefs Lilian