zondag 25 november 2007

SamenOndanks alle zorgen en onzekerheid die op dit moment hier spelen heb ik toch mijn lo maar afgerond. Ik ben niet geheel tevreden moet ik eerlijk toegeven, de inspiratie is ff minder dan mijn kopzorgen. Het papier is van K&Company, lint van We R Memory Keepers, Chipboard Maya Road, Flowers van PRima Flower. Verder heb ik photocorners, vilt, journalingstempel gebruikt en de titel met de Cricut gestanst.

2 opmerkingen:

Alma zei

Tja dat werkt toch door als je je niet helemaal kan concentreren door de zorgen maar ik hoop dat je je toch even lekker hebt kunnen ontspannen bij deze LO. Ik vind hem in ieder geval erg mooi geworden! Ik hoop dat je zorgen gauw weer voorbij zijn! Sterkte!

Angelique zei

Dank je wel Alma, ze zeggen wel eens: na regen komt zonneschijn, en dat probeer ik me nu gewoon in me achterhoofd te houden ;) De tijd van Sinterklaas en Kerst breken nu aan en dat vind ik ook wel een leuke periode moet ik eerlijk zeggen. We doen dit jaar voor het eerst suprise met kerst met de familie, en ik heb daar echt heel veel zin in!!!!!!