maandag 14 maart 2011

Wat kan een mens allemaal hebben?

Het is alweer dik een maand geleden dat ik hier een berichtje heb neer gezet........
Helaas is de situatie niks veranderd, alleen maar nog ellende bij gekomen. Niet alleen mijn paps die in en uit het ziekenhuis vliegt, nu ook nog mijn mams!!!!!! Ik ga echt op mijn tandvlees en had gehoopt dat het weekje weg gaan met gezin me de batterij zou bijtanken, maar helaas, ben nog steeds lichamelijk niet top! Ook moeten we met onze jongste nu weer gaan ziekenhuizen omdat er vermoedens zijn van bepaalde symptomen die op school geconstateerd worden............. wij merken hier thuis daar niks van, maar goed, we laten het maar meteen liever nakijken, baat het niet dan schaad het niet!!!!!!

Het ook inmiddels alweer een jaar geleden dat mijn lieve vriendin overleden is, mis haar nog steeds en denk vaak aan haar. En dan natuurlijk mijn andere lieve vriendin Miriam, die haar man pas heeft moeten afgeven. Wat heb ik ontzettend veel bewondering voor haar, vind haar een hele sterke vrouw, diepe respect voor haar hoe dat zij toch weer de draad zo snel heeft opgepakt. Het gemis van haar dochter Kimberley die in Egypte woont....... Ga d'r maar eens aanstaan........ik vind het knap. Mir lieverd, als je dit leest, een dikke knuffel van mij, ik vind je een toppertje. Wiel had gelijk, je bent ook een hele sterke vrouw!!!!!!
Ook kreeg ik het afschuwelijke bericht dat een oude schoolvriend van ons z'n zoon heeft verloren bij een ongeval hier verder een straat verder op!!!! We hoorde de sirenes af een aan gaan, en naderhand kregen we het droevige bericht dat het om hun zoon ging!!!!!! Dit moet je maar thuis krijgen, mijn maag draait er steeds van om en zie z'n snuitje zo voor me..... R.I.P lieve Kenneth. Berry, Ingrid, Denise en familie, heel veel sterkte en kracht toegewenst in deze vreselijk moeilijke tijd, wij denken aan jullie!!!!!!

Ik had natuurlijk liever andere berichtjes hier geplaatst, zie mij liever wat mooie creaties van mij hier plaatsen, maar helaas zit dat er voorlopig nog niet in!!!!! Maar jullie zullen vast wel snappen dat mijn gezin en mijn ouders voorrang hebben dus vandaar een kort berichtje van mij om te laten weten waar dat ik uithang, mochten jullie je dat afvragen.

Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot snel met betere nieuwtjes4 opmerkingen:

Ria zei

Tje Angelique, ja hoeveel kan een mens verdragen, maar jullie zijn heel erg sterk, ik wens je heel veel sterkte met alles wat er gebeurd maar probeer af en toe ook een beetje tijd voor jezelf te nemen, al zal dat niet meevallen.

lieve groetjes Ria S.

Anja zei

Ik weet eingelijk niet wat ik moet zeggen.
Heb er gewoon geen woorden voor wat jullie allemaal mee maken.
kan alleen zeggen sterkte en denk aan je.

Gr Anja

Céline zei

Jeetje meid, zat van het weekend nog aan je te denken hoe het zou zijn met je. Helaas komt er voor jullie alleen maar meer op je bordje! Sterkte met alles!

Sinikka zei

Hoi Ang, veel sterkte met alles.
Denk aan je!!!!!